Over MN

Dit is een algemene pagina die kan worden ingezet voor onderwerpen zoals ‘wie we zijn’

Wie we zijn

Elke dag werken we aan een goed pensioen in een betere wereld. Dat doen wij voor ongeveer twee miljoen mensen en circa 38.000 werkgevers in de Metaal & Techniek, Metalektro en Maritieme sector. Wij maken ons sterk voor hun inkomen, nu en later.

Wij werken in het verlengde van pensioenfondsbesturen en sociale partners en bieden onze opdrachtgevers een integrale pensioenpropositie met advisering, vermogensbeheer, communicatie en administratie. Bij ons werken specialisten, techneuten, strategen,consultants en vernieuwers.

We zijn doel- en servicegericht, gaan voor kwaliteit en zijn transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We vragen ons elke keer weer af hoe ons handelen onze achterban raakt. Hoe we het voor ‘onze’ fondsen en hun deelnemers nog beter kunnen doen, met aandacht voor mens en milieu.

We denken samen met onze opdrachtgevers na over toekomstbestendige oplossingen. Het behalen van een goed rendement tegen zo laag mogelijke kosten staat daarbij voorop, zodat deelnemers van een goed pensioen kunnen genieten in een betere wereld.


Onze kernwaarden

MN is een van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van en voor Nederlandse pensioenfondsen. We voeren integraal vermogensbeheer uit voor negen Nederlandse institutionele klanten met een totaal vermogen van € 135 miljard.


Dit is de eerste reden
waarom je voor MN
zou kiezen

Dit is de eerste reden waarom je voor MN zou kiezen

Dit is de tweede
reden waarom je
voor MN zou kiezen

Dit is de tweede reden waarom je voor MN zou kiezen

Dit is de derde reden
waarom je voor MN
zou kiezen

Dit is de derde reden waarom je voor MN zou kiezen

Dit is de vierde reden
waarom je voor MN
zou kiezen

Dit is de vierde reden waarom je voor MN zou kiezen

Onze organisatie

Lees meer over wie we zijn

Top