Vermogensbeheer

Sta je stevig in je schoenen en heb je een beetje lef, dan kun je
binnen Vermogensbeheer mooie en impactvolle dingen doen.

Wie zijn we?

Wij voeren integraal vermogensbeheer uit voor negen Nederlandse institutionele klanten. Onze opdrachtgevers, klanten en deelnemers staan centraal bij alles wat we doen. Het bestuur van de opdrachtgever is eindverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid, maar MN ondersteunt bestuurders om hun rol te vervullen door het geven van advies, het uitvoeren van het beleid en bij het afleggen van verantwoording.

We onderzoeken continu welke beleggingen een positieve bijdrage leveren aan de ambities en uitdagingen van de pensioenfondsen waar we voor werken. Diezelfde opdrachtgevers dagen ons uit om na te denken over innovaties binnen de beleggingsportefeuille. Langetermijnstrategie, rendement en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke handvatten bij het realiseren van de ambities.

Wat ga je doen?
In de toegankelijke organisatie van Vermogensbeheer kun je in zelfstandigheid werken, waarbij je de samenwerking met de collega’s van andere teams niet uit het oog verliest. Met ruim 130 miljard euro in beheer zijn onze professionals in staat om andere financiële partijen in ons wereldwijde netwerk uit te dagen. Ze hebben oog voor de maatschappij en durven in een dynamische omgeving verantwoordelijkheid te nemen. Je krijgt de vrijheid om creatieve ideeën om te zetten in concrete plannen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij MN?


Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail
bericht zodra er een vacature beschikbaar komt.