Ik ben Paul,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik vind het elke dag weer een geweldige uitdaging om het complexe vermogensbeheer te vertalen naar data waar geen discussie over bestaat. Data voor mijn collega’s, voor de pensioenfondsen waar we voor werken, voor de deelnemers en de toezichthouders. Als generalist in Vermogensbeheer werk ik met de modernste ICT-technieken en trek ik op met grote internationale partijen. Het geeft me veel voldoening dat twee miljoen mensen door mijn bijdrage misschien nét een beetje meer zekerheid hebben over hun oudedagsvoorziening. Daarmee ben ik eigenlijk een consultant in vertrouwen.

Paul Hoogenboom
Data Consultant Vermogensbeheer


Vacatures
#

Vermogensbeheer

MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van en voor Nederlandse pensioenfondsen. We voeren integraal vermogensbeheer uit voor negen Nederlandse institutionele klanten met een totaal vermogen van meer dan € 175 miljard. MN heeft geen winstoogmerk en wijkt daarmee af van de meeste aanbieders van fiduciair management.

Door de omvang van het belegd vermogen hebben we toegang tot veel verschillende beleggingscategorieën. Ook pensioenfondsen van kleine tot middelgrote omvang kunnen hier volledig van profiteren, al dan niet via de eigen beleggingsfondsen die MN voor dit doel heeft ingericht. Met de eigen in house asset manager is MN in staat om een deel van het beheer tegen lagere kosten uit te voeren. Dit is een belangrijke en onderscheidende factor voor al onze opdrachtgevers.

#

Ik ben Liakos,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Bij MN kan ik mijn persoonlijke ambities verenigen door innovatie van beleggingsproducten en -systemen, én tegelijkertijd de publieke zaak dienen. Die combinatie van technologie en maatschappelijk verantwoord beleggen is belangrijk voor me. ‘Een goed pensioen in een betere wereld’ is écht een gedeelde missie bij MN. Door op mijn eigen domein elke dag weer slimmer te opereren, blijven de dingen die ik doe uitdagend en inspirerend. Dat ik ook nog eens alle ruimte krijg voor m’n persoonlijke ontwikkeling, maakt voor mij de cirkel rond.

Liakos Papapoulos
Senior Investment Manager Treasury


Vacatures 

Onderscheidend vermogen

Bij MN is de kennis van pensioenuitvoering en vermogensbeheer gebundeld. Daardoor onderscheidt MN zich in fiduciair management van andere partijen: opdrachtgevers worden ook ondersteund met werkzaamheden die buiten de traditionele vermogensbeheertaken liggen. Voorbeelden daarvan zijn ondersteuning bij werkzaamheden van een bestuursbureau, het uitvoeren van een ALM of periodieke berekeningen van het Vereist Eigen Vermogen. Ons operationele model, waarbij de beleggingen regel voor regel in ons beheersysteem worden vastgelegd, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld ook compliance-monitoring uit te voeren en gedetailleerde (risico)rapportages te leveren.

Ik ben Duanice,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

In mijn rol bij Vermogensbeheer doe ik er alles aan om het geld van de pensioendeelnemers meer waard te laten worden. Om het beleggen van die pensioenvermogens zo goed mogelijk te kunnen doen, werken mijn collega’s en ik continue aan innovatie en digitalisering. Hoe zorgen we voor nieuwe producten met een toegevoegde waarde, en kunnen we daarmee voorop lopen in de markt? Kunnen we processen efficiënter laten verlopen of automatiseren? Innovatie is voor mij de belangrijkste driver om bij MN te werken. Daarmee zorg ik dat morgen echt beter wordt dan vandaag.

Duanice Verberkmoes
SimCorp Dimension Specialist bij VB Information Management


Vacatures 
#

Rendement én impact

Met thematische beleggingen werken MN en haar opdrachtgevers aan de combinatie van financieel rendement én positieve impact op mens, milieu en maatschappij. De ‘impact-beleggingen’ moeten passen binnen één van de vastgestelde impact-thema’s: energietransitie, circulaire economie (recycling), toegang tot financiering, betaalbare huisvesting.