Arbeidsvoorwaarden

Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk.

Daarom geven wij je als medewerker ruimte om te kiezen waar en wanneer je wil werken, natuurlijk in overleg met je leidinggevende.

Bij MN staat jouw ontwikkeling centraal en bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie. Wat wij je nog meer bieden? Heel veel meer.

Salaris

Bij MN krijg je een marktconform salaris en ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Onze thuiswerkvergoeding is 2,35 per dag. Daarnaast ontvang je een netto internetvergoeding van €30 per maand.

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij MN. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons organisatie. 

Reizen

Reiskosten met het OV worden volledig vergoed en met de auto ontvang je 0,23 cent per kilometer (tot 35 km enkele reis). 

Daarnaast hebben wij een uitstekend fietsplan. 

MN is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het station is slechts 8 minuten lopen en de tram stopt voor de deur. 

Pensioen

Je neemt deel aan de pensioenregeling die uitgevoerd wordt door Pensioenfonds Metaal en Techniek. 

Jij betaalt 1/3 van de premie, wij betalen 2/3.


Contractvormen

Wij bieden contracten van 32 - 40 uur. Het is mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.

Hard werken is belangrijk, maar ontspannen net zo. Daarom bieden wij een ruim aantal verlofuren (bij een fulltime functie van 36 uur is dit 216 uur).

Wil je meer weten over werken bij MN?

 Op onze vacaturepagina vind je informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, sollicitatieprocedure en natuurlijk onze vacatures. 

Top