Bedrijfscultuur

Vandaag doen, wat er morgen toe doet

Bij MN werken specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers. Samen zijn we groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken. 

Wij geloven in de kracht van verschillende perspectieven en bijdragen van mensen met verschillende achtergronden. Die verschillen maken ons sterker en creatiever. 

We geloven in de opbrengst van ‘diversiteit in denken’.  We vragen van medewerkers een open houding naar de ander toe en oprechte interesse in elkaar. Onze mensen hebben een open houding en oprechte interesse in elkaar.  

We zijn doel- en servicegericht, gaan altijd voor de beste kwaliteit en we zijn transparant. We vragen ons elke keer weer af hoe ons handelen onze achterban raakt. Hoe we het voor onze opdrachtgevers en hun deelnemers nóg beter kunnen doen om een stabiel pensioen te realiseren, met aandacht voor mens en milieu. We denken samen met onze opdrachtgevers na over toekomstbestendige oplossingen. Het behalen van een goed rendement tegen zo laag mogelijke kosten staat daarbij voorop, zodat deelnemers van een goed pensioen kunnen genieten in een betere wereld. 

Werken bij MN


Wil jij deel uitmaken van een dynamische en vooruitstrevende organisatie? Ontdek dan onze vacaturewebsite voor uitgebreide informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, en natuurlijk de actuele vacatures.

Onze vakgebieden zijn: IT, Vermogensbeheer, Finance, Risk & Compliance en Centrale Afdelingen. 

Top