Contact

Als je interesse hebt in een functie, zijn wij je eerste aanspreekpunt binnen MN. Ook tijdens de selectieprocedure komen we elkaar op verschillende momenten tegen: tijdens de gesprekken, als je vragen hebt over een vacature, of als je meer wilt weten over de cultuur of arbeidsvoorwaarden van MN. 

Een goed contact met jou is voor ons belangrijk, want we willen jou optimaal begeleiden bij je oriëntatie naar een baan bij MN. Solliciteren is immers een spannend traject. Voor jou, maar ook voor ons! 

Een ontspannen sfeer tijdens onze gesprekken zorgt ervoor dat jij kunt laten zien wat jouw talenten zijn, en we samen kunnen kijken waar de match zit. Werken moet vooral leuk zijn, geloven wij.

Want mensen die plezier in hun werk hebben en onderdeel zijn van een divers team, zetten met elkaar de mooiste dingen neer. Daarom faciliteren wij de collega’s bij MN met opleidingen, trainingen en cursussen, maar ook bijvoorbeeld met onze inhouse-sportschool. 

Tot snel! 

Pieter van Veen & Siona van Dijk  

Neem contact met ons op

Werken bij MN
Prinses Beatrixlaan 15,
2595 AK Den Haag

M: recruitment@mn.nl
T: 070 316 0160

Solliciteren bij MN

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen drie weken contact met je op.

Als jouw sollicitatie door onze selectieprocedure is gekomen, willen we je graag ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Als dit het geval is, kun je dat ook teruglezen in de vacaturetekst.

Ben je net zo enthousiast over ons als werkgever, als wij over jou? Dan doen we je na een pre-employment screening graag een aanbieding.

Preferred suppliers

MN werkt met preferred suppliers voor het aantrekken van geschikte kandidaten. Voor kandidaten die worden aangeboden zonder tussenkomst van Recruitment, kan geen aanspraak op een vergoeding in welke vorm dan ook gemaakt worden.

Top