Centrale Afdelingen

MN is een professionele organisatie en dat betekent dat de Centrale Afdelingen ervoor zorgen dat de noodzakelijke randvoorwaarden en primaire processen optimaal worden geborgd tegen verantwoorde kosten. Bij alles wat de Centrale Afdelingen doen staat een goede afstemming en samenwerking tussen de opdrachtgevers en onze organisatie centraal.

Ik ben Pim.

Als gebouwbeheerder van MN voel ik mij verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers in ons kantoor. Een gezonde en veilige werkomgeving zorgt voor een goed werkklimaat, letterlijk en figuurlijk. Licht, lucht, geluid, temperatuur; alles moet in goede balans zijn en zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Bij MN hebben we veel aandacht voor MVO. Onze CO2-score is bijvoorbeeld steeds belangrijker geworden. Ik ben er trots op dat we in een gebouw werken met energielabel A. Daar hebben we met elkaar hard aan gewerkt.


Pim van den Hout
Gebouwbeheerder

De Centrale Afdelingen ondersteunen bij het vormgeven en verduurzamen van klantrelaties, inclusief contractmanagement. Ze vertalen de wensen van de strategische partners naar contractafspraken. Deze afdelingen zijn: Risk & Compliance, Finance & Control, Strategie, Inkoop, Facility Management, Juridische Zaken, Advies & Actuariaat en HR.

Ik ben Arjen.

Wat mij drijft is dat ik steeds meer vorm en inhoud kan geven aan het maatschappelijk profiel van MN. Van energietransitie tot diversiteit op de werkvloer of schone mobiliteit, van led-verlichting met sensoren in het hele gebouw tot duurzaamheidseisen aan leveranciers: ik haal voldoening uit elk afzonderlijk resultaat dat we vanuit onze duurzaamheidambities realiseren. 

Met elkaar dragen we bij aan een betere wereld op de langere termijn, en als ik dat dichtbij kan combineren met het zorgen voor een fijne en gezonde werkdag voor MN-ers, ben ik in m’n element.


Arjen van ’t Klooster
Facilities Manager

De Centrale Afdelingen werken nauw samen met de kernactiviteiten van MN. Zij kijken continu naar wat beter, slimmer en efficiënter kan in de facilitering van de kernactiviteiten. Daarnaast worden externe ontwikkelingen (wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de samenleving) vertaald naar verbeteringen in processen en dienstverlening van MN.

Werken bij MN?

 Op onze vacaturepagina vind je informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, sollicitatieprocedure en natuurlijk onze vacatures. 

Top