Ik ben Kimberley,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Voor mij is het belangrijk om in m’n werk maatschappelijk betrokken te kunnen zijn, oog te hebben voor de situatie en belangen van mensen. Bij MN kan ik me daarin helemaal ontplooien, verder ontwikkelen en steeds blijven groeien. Ik bouw mee aan een professionele organisatie, die klaar is voor de toekomst. Er is altijd iets te verbeteren, maar dat maakt het juist zo leuk: niet in vastgeroeste structuren en methodes werken, maar deze met elkaar bouwen en creëren. Op die manier kan ik het beste uit mezelf halen en impact maken.

Kimberley Scargo
Corporate Communicatie Consultant


Klik hier voor alle vacatures 
#

Menselijke maat

Wij zijn een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van ruim € 140 miljard. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met bestuur advisering, vermogensbeheer, pensioencommunicatie en Verzekeringsadministratie. MN is de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector.

Elke dag werken we aan een goed pensioen in een betere wereld. Dat doen wij voor ongeveer 1,5 miljoen mensen in de Metaal & Techniek en Maritieme sector. 

Wij maken ons sterk voor hun inkomen, nu en later.

Ik ben Ramon,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Het vertalen van klantbehoeften naar toekomstbestendige oplossingen die ook nog eens waarde toevoegen; dat geeft mij elke dag opnieuw energie. Ik geniet ervan om onze dienstverlening samen met mijn collega’s steeds beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de pensioenfondsen waar wij voor werken. Soms is dat best een uitdaging door de continue veranderingen in markten, wetgeving en politieke speelveld. Bij MN kan ik de expertises van collega’s met verschillende achtergronden samenbrengen tot tastbare en zichtbare resultaten. Daardoor kunnen we écht bijdragen aan een goed pensioen in een betere wereld.

Ramon van Steekelenburg
Client Manager Vermogensbeheer


Klik hier voor alle vacatures 
#