Ik ben Kimberley,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Voor mij is het belangrijk om in m’n werk maatschappelijk betrokken te kunnen zijn, oog te hebben voor de situatie en belangen van mensen. Bij MN kan ik me daarin helemaal ontplooien, verder ontwikkelen en steeds blijven groeien. Ik bouw mee aan een professionele organisatie, die klaar is voor de toekomst. Er is altijd iets te verbeteren, maar dat maakt het juist zo leuk: niet in vastgeroeste structuren en methodes werken, maar deze met elkaar bouwen en creëren. Op die manier kan ik het beste uit mezelf halen en impact maken.

Kimberley Scargo
Corporate Communicatie Consultant


Klik hier voor alle vacatures 
#

Integrale propositie


MN is een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van ruim € 175 miljard. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers – Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT), PME pensioenfonds (PME) en Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij (Bpf Koopvaardij) – met bestuursadvies, vermogensbeheer, pensioenadministratie, pensioencommunicatie en verzekeringsadministratie.

#

Ik ben Walter,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Pensioen is maatschappelijk uiterst relevant. De pensioenbeleggingen die bijdragen aan een steeds duurzamer wereld, het managen van risico’s of begrijpelijk communiceren: MN heeft als uitvoerder van pensioenfondsen dagelijks met grote uitdagingen te maken. Als wiskundige en IT-er zocht ik zelf ooit binding met de praktijk, en die heb ik als actuaris gevonden. Aan complexe berekeningen in pensioenland geen gebrek! Bij MN kan ik mijn beide passies - management en pensioen - prachtig combineren. In een speelveld waar verandering een constante is, en in een omgeving waar we dagelijks de verantwoordelijkheid ervaren voor een goed pensioen.

Walter Geurts
Manager Advies & Actuariaat


Kijk of MN bij jou past 

Menselijke maat


Met opdrachtgevers hebben we hechte, directe samenwerkingen en een lange termijnfocus. MN is niet-winstgericht. Qua omvang is MN als pensioenuitvoeringsorganisatie groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.

Fiduciaire diensten


Naast PMT, PME en Bpf Koopvaardij maken ook andere opdrachtgevers gebruik van de fiduciaire dienstverlening van MN: Bedrijfstakpensioenfonds Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie (MITT), Pensioenfonds Cargill, Stichting Pensioenfonds Essity, Pensioenfonds Forbo, het Ondernemingspensioenfonds Mn Services en NV schade. MN biedt ook dienstverlening aan de O&O fondsen en Sociale Fondsen in de sectoren Metaal & Techniek en Motorvoertuigen.

Ik ben Ramon,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Het vertalen van klantbehoeften naar toekomstbestendige oplossingen die ook nog eens waarde toevoegen; dat geeft mij elke dag opnieuw energie. Ik geniet ervan om onze dienstverlening samen met mijn collega’s steeds beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de pensioenfondsen waar wij voor werken. Soms is dat best een uitdaging door de continue veranderingen in markten, wetgeving en politieke speelveld. Bij MN kan ik de expertises van collega’s met verschillende achtergronden samenbrengen tot tastbare en zichtbare resultaten. Daardoor kunnen we écht bijdragen aan een goed pensioen in een betere wereld.

Ramon van Steekelenburg
Client Manager Vermogensbeheer


Klik hier voor alle vacatures 
#