#

Onze drijfveer: 

de juiste persoon op de juiste plek

De collega’s van Recruitment zijn je eerste aanspreekpunt bij MN, als je interesse hebt in een functie bij MN. Ook tijdens de selectieprocedure komen we elkaar op verschillende momenten tegen: tijdens de gesprekken, als je vragen hebt over een vacature, of als je meer wilt weten over de cultuur of arbeidsvoorwaarden van MN.

Een goed contact met jou is voor ons belangrijk, want we willen jou optimaal begeleiden bij je oriëntatie naar een baan bij MN. Solliciteren is immers een spannend traject. Voor jou, maar ook voor ons! Een ontspannen sfeer tijdens onze gesprekken zorgt er voor dat jij kunt laten zien wat jouw talenten zijn, en we samen kunnen kijken waar de match zit.

Werken moet vooral leuk zijn, geloven wij. Want mensen die plezier in hun werk hebben en onderdeel zijn van een divers team, zetten met elkaar de mooiste dingen neer. Daarom faciliteren wij de collega’s bij MN met opleidingen, trainingen en cursussen, maar ook bijvoorbeeld met onze inhouse sportschool.

Cornelie de Boer & Yeeling Chung

MN volgt nauwgezet alle RIVM-maatregelen rond Covid-19. Dat betekent dat wij op dit moment niet werken in en vanuit ons kantoor in Den Haag, op alleen de bedrijfskritische rollen na. In plaats daarvan werkt ruim 90% van onze collega’s vanuit huis. Alle medewerkers hebben daarvoor werkplek-advies en faciliteiten ontvangen, zoals een extra beeldscherm, een laptop-verhoger en bureaustoel. Ook ondersteunen we collega’s met tips en workshops voor goed samenwerken op afstand en fysieke en mentale vitaliteit. De werving van nieuwe collega’s loopt door, maar in aangepaste vorm. Dat betekent dat de gesprekken, assessments, aanbiedingstraject en uiteindelijke onboarding op dit moment allemaal digitaal verlopen.

Neem contact op

Contactgegevens

Prinses Beatrixlaan 15
2595 AK Den Haag

+31(0)70 316 01 60
recruitment@mn.nl

Routebeschrijving

MN is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar.

Routebeschrijving 

Solliciteren bij MN


Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen drie weken contact met je op.

Als jouw sollicitatie door onze selectieprocedure is gekomen, willen we je graag ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Als dit het geval is, kun je dat ook teruglezen in de vacaturetekst.

Ben je net zo enthousiast over ons als werkgever, als wij over jou? Dan doen we je na een pre-employment screening graag een aanbieding.

Preferred suppliers

MN werkt met preferred suppliers voor het aantrekken van geschikte kandidaten. Voor kandidaten die worden aangeboden zonder tussenkomst van Recruitment, kan geen aanspraak op een vergoeding in welke vorm dan ook gemaakt worden.