#

De collega’s van Recruitment zijn je eerste aanspreekpunt bij MN, als je interesse hebt in een functie bij MN. Ook tijdens de selectieprocedure komen we elkaar op verschillende momenten tegen: tijdens de gesprekken, als je vragen hebt over een vacature, of als je meer wilt weten over de cultuur of arbeidsvoorwaarden van MN.

Een goed contact met jou is voor ons belangrijk, want we willen jou optimaal begeleiden bij je oriëntatie naar een baan bij MN. Solliciteren is immers een spannend traject. Voor jou, maar ook voor ons! Een ontspannen sfeer tijdens onze gesprekken zorgt er voor dat jij kunt laten zien wat jouw talenten zijn, en we samen kunnen kijken waar de match zit.

Werken moet vooral leuk zijn, geloven wij. Want mensen die plezier in hun werk hebben en onderdeel zijn van een divers team, zetten met elkaar de mooiste dingen neer. Daarom faciliteren wij de collega’s bij MN met opleidingen, trainingen en cursussen, maar ook bijvoorbeeld met onze inhouse sportschool.

Tot snel!

Pieter van Veen & Siona van Dijk 

Neem contact op

Contactgegevens

Prinses Beatrixlaan 15
2595 AK Den Haag

+31703160160
recruitment@mn.nl

Routebeschrijving

MN is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikbaar.

Routebeschrijving 

Solliciteren bij MN


Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 7 werkdagen contact met je op.

Als jouw sollicitatie door onze selectieprocedure is gekomen, willen we je graag ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking. Dit kan op locatie of online. 

Na een kennismaking volgt er een gesprek met je leidinggevende en eventuele collega's uit het team. In uitzonderlijke gevallen volgt er nog een gesprek. 

Ben je net zo enthousiast over ons als werkgever, als wij over jou? Dan doen we je een aanbieding. Accepteer je deze? Dan volgt er een pre employment screening. 

Preferred suppliers

MN werkt met preferred suppliers voor het aantrekken van geschikte kandidaten. Voor kandidaten die worden aangeboden zonder tussenkomst van Recruitment, kan geen aanspraak op een vergoeding in welke vorm dan ook gemaakt worden.