Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk.

Daarom geven wij je als medewerker ruimte om te kiezen waar en wanneer je wil werken, natuurlijk in overleg met je leidinggevende.

Bij MN staat jouw ontwikkeling centraal en bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze organisatie.  Wat wij je nog meer bieden? Heel veel… 

Vacatures

Geld 

Bij MN krijg je een marktconform salaris en ontvang je vakantiegeld en een 13de maand. 

Onze thuiswerkvergoeding is 2,35 per dag. 

Daarnaast ontvang je een netto internetvergoeding van €30 per maand.


 Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij MN. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons organisatie. 

Reizen

Reiskosten met het OV worden volledig vergoed en met de auto ontvang je 0,23 cent per kilometer (tot 35 km enkele reis). 


Daarnaast hebben wij een uitstekend fietsplan. 

MN is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het station is slechts 8 minuten lopen en de tram stopt voor de deur. 

Pensioen

 Je neemt deel aan de pensioenregeling die uitgevoerd wordt door Pensioenfonds Metaal en Techniek.

 Jij betaalt 1/3 van de premie, wij betalen 2/3

Contractvormen

Wij bieden contracten van 32 - 40 uur.
Het is mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.


En, hard werken is belangrijk, maar ontspannen net zo. Daarom bieden wij een ruim aantal verlofuren (bij een fulltime functie van 36 uur is dit 216 uur).

#

Ik ben Pim,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Als gebouwbeheerder van MN voel ik mij verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers in ons kantoor. Een gezonde en veilige werkomgeving zorgt voor een goed werkklimaat, letterlijk en figuurlijk. Licht, lucht, geluid, temperatuur; alles moet in goede balans zijn en zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Bij MN hebben we veel aandacht voor MVO. Onze CO2-score is bijvoorbeeld steeds belangrijker geworden. Ik ben er trots op dat we in een gebouw werken met energielabel A. Daar hebben we met elkaar hard aan gewerkt.

Pim van den Hout
Gebouwbeheerder


Vacatures 

Kantoor 

Wij hebben een modern kantoor met een in-house sportschool, een prachtige sky-bar en een dagelijks gezond en gevarieerd aanbod in ons bedrijfsrestaurant. 

 Wij hebben beneden in ons gebouw een ontspanningsruimte waar je met collega’s een pot kan air hockeyen, darten of bijkomen in de meditatiekamer. En wij hebben onze eigen fietsenmaker in huis.

Gezondheid 

Omdat we mentale gezondheid net zo belangrijk vinden als fysieke gezondheid, facalitairen we ook ondersteuning in je geestelijke vitaliteit, d.m.v. bijvoorbeeld online webinars en indivuduele coaching.  

Duurzaamheid

 Bij MN vinden wij duurzaamheid belangrijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld een bijenhotel, een groen dak, zonnepanelen en werken we actief mee aan verduurzaming via de Green Business Club in het Beatrixkwartier. 

Afval scheiden we zorgvuldig, overal vind je zuinige LED-verlichting en de Zilveren Toren heeft een Triple A-energielabel. 

#

Ik ben Arjen,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Wat mij drijft is dat ik steeds meer vorm en inhoud kan geven aan het maatschappelijk profiel van MN. Van energietransitie tot diversiteit op de werkvloer of schone mobiliteit, van led-verlichting met sensoren in het hele gebouw tot duurzaamheidseisen aan leveranciers: ik haal voldoening uit elk afzonderlijk resultaat dat we vanuit onze duurzaamheidsambities realiseren. Met elkaar dragen we bij aan een betere wereld op de langere termijn, en als ik dat dichtbij kan combineren met het zorgen voor een fijne en gezonde werkdag voor MN-ers, ben ik in m’n element.

Arjen van ’t Klooster
Facilities Manager


Vacatures