IT

De transitie naar een duurzaam en flexibel pensioenstelsel betekent ook een ingrijpende verandering in het IT-landschap en applicaties. We verbeteren en vernieuwen ons IT-landschap continu. Van informatiebeveiliging tot technologische innovatie in de dienstverlening, van de inrichting van de bedrijfs-brede ICT-infrastructuur tot het creëren van een goede werkplek; de IT-vernieuwing is complex en altijd actueel.

Onze IT’ers zijn vakspecialisten die proactief zijn en initiatiefrijk. Ze werken hard en zorgen elke dag voor de juiste prioritering. Veel teams kennen een gemengde samenstelling en in de laatste 2 jaar komen er ook meerdere jonge talenten bij. Medewerkers werken intensief samen zowel op technisch als sociaal vlak. Kennis wordt gedeeld en medewerkers zijn (onderling) makkelijk benaderbaar. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams waar kennisdeling essentieel is en waar er ruimte is voor de verschillende individuen om te groeien.

Ik ben Danny.

Ik heb gewerkt als machinebankwerker en servicemonteur in de verpakkingsindustrie, voordat ik 20 jaar geleden besloot de ICT-branche in te gaan. Ik ken de sectoren waar wij bij MN voor werken dus van binnenuit. In mijn rol zorg ik dat mijn collega’s zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Daar helpen nieuwe technieken bij. Innovatie doen we tegen zo laag mogelijke kosten. Op deze manier kan ik dagelijks bijdragen aan het verlagen van de uitvoeringskosten per deelnemer.Danny Ilbrink
Demand Manager Werkplekservices

Werken bij MN?

Bij MN werk je aan de wereld van morgen. Wil jij deel uitmaken van een dynamische en vooruitstrevende organisatie? Ontdek dan onze vacaturewebsite voor uitgebreide informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, en natuurlijk de actuele vacatures.

Onze vakgebieden zijn: IT, Vermogensbeheer, Finance, Risk & Compliance en centrale afdelingen.

Bezoek onze vacaturewebsite en vind jouw nieuwe uitdaging bij MN!

Top