#

Ik ben Danny,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik heb gewerkt als machinebankwerker en servicemonteur in de verpakkingsindustrie, voordat ik 20 jaar geleden besloot de ICT-branche in te gaan. Ik ken de sectoren waar wij bij MN voor werken dus van binnenuit. In mijn rol zorg ik dat mijn collega’s zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Daar helpen nieuwe technieken bij. Innovatie doen we tegen zo laag mogelijke kosten. Op deze manier kan ik dagelijks bijdragen aan het verlagen van de uitvoeringskosten per deelnemer.

Danny Ilbrink
Demand Manager Werkplekservices


Kijk of MN bij jou past 

IT

MN wil de transitie naar een duurzaam en flexibel pensioenstelsel ook in de systemen zo goed mogelijk borgen. IT raakt daarbij elk aspect van de bedrijfsvoering van onze organisatie: van administratie tot Vermogensbeheer en Communicatie. We vernieuwen het hele IT-landschap, waarbij we bijvoorbeeld steeds meer cloud-oplossingen, mobiele diensten en klantportalen ontwerpen en implementeren. Van informatiebeveiliging tot technologische innovatie, van de inrichting van de bedrijfsbrede ICT-infrastructuur tot het creëren van een goede werkplek; de IT-vernieuwing is complex en omvangrijk.

De traditionele grens tussen business en IT vervaagt. Elke verbetering of innovatie die de business initieert, wordt in samenwerking met IT gerealiseerd. Want hoe het nieuwe pensioenstelsel er straks ook precies uit komt te zien, digitalisering is het fundament van onze dienstverlening. Daarmee leveren we vanuit IT dus ook een tastbare bijdrage aan het verlagen van de uitvoeringskosten per deelnemer. MN is daarom altijd op zoek naar ambitieuze IT-professionals die daar aan bij willen dragen vanuit hun eigen visie, ervaring en ideeën.

Ik ben Paul,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik heb voetstappen liggen bij verschillende organisaties in de financiële dienstverlening, vooral bij banken en verzekeraars. Toen ik begin 2020 overstapte naar MN, was pensioen voor mij een heel nieuw domein. Deze omgeving past goed bij mij, omdat we als pensioenuitvoerder een maatschappelijke betekenis hebben. Ons werk heeft écht impact op de oudedagsvoorziening van de 2 miljoen deelnemers van onze opdrachtgevers. Voor de collega’s die dagelijks werken aan het pensioenbeheer, zijn moderne en stabiele ICT-voorzieningen een fundamentele voorwaarde. Voor mijzelf is het belangrijk om energie en toewijding in mijn rol te kunnen leggen. Enthousiasme, elke oplossing goed doordenken en het hart op de juiste plaats dragen; dat zie ik ook terug bij de collega’s in mijn team. Bij MN ben ik daarom prima op mijn plek.

Paul Crone
Manager IT Levering Werkplek & Service Desk


Klik hier voor alle vacatures 
#