#

Ik ben Danny,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik heb gewerkt als machinebankwerker en servicemonteur in de verpakkingsindustrie, voordat ik 20 jaar geleden besloot de ICT-branche in te gaan. Ik ken de sectoren waar wij bij MN voor werken dus van binnenuit. In mijn rol zorg ik dat mijn collega’s zo optimaal mogelijk hun werk kunnen doen. Daar helpen nieuwe technieken bij. Innovatie doen we tegen zo laag mogelijke kosten. Op deze manier kan ik dagelijks bijdragen aan het verlagen van de uitvoeringskosten per deelnemer.

Danny Ilbrink
Demand Manager Werkplekservices


Kijk of MN bij jou past 

IT

De transitie naar een duurzaam en flexibel pensioenstelsel betekent een ingrijpende verandering in het IT-landschap en applicaties van MN. Dit raakt elk aspect van de bedrijfsvoering van onze organisatie: van Pensioenen tot Vermogensbeheer en van Communicatie tot Administratie. We vernieuwen het hele IT-landschap, waarbij we mobiele diensten en klantportalen herontwerpen en implementeren en steeds meer cloud-oplossingen toepassen. Van informatiebeveiliging tot technologische innovatie, van de inrichting van de bedrijfsbrede ICT-infrastructuur tot het creëren van een goede werkplek; de IT-vernieuwing is complex en omvangrijk.

Onze IT’ers zijn vakspecialisten die proactief zijn en initiatiefrijk. De sfeer op de afdeling is open en direct. Ze werken hard en zorgen elke dag voor de juiste prioritering. Veel teams kennen een gemengde samenstelling en in de laatste 2 jaar komen er ook meerdere jonge talenten bij. Medewerkers werken intensief samen zowel op technisch als sociaal vlak. Kennis wordt gedeeld en medewerkers zijn (onderling) makkelijk benaderbaar. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams waar kennisdeling essentieel is en waar er ruimte is voor de verschillende individuen om te groeien.

Ik ben Paul,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik heb voetstappen liggen bij verschillende organisaties in de financiële dienstverlening, vooral bij banken en verzekeraars. Toen ik begin 2020 overstapte naar MN, was pensioen voor mij een heel nieuw domein. Deze omgeving past goed bij mij, omdat we als pensioenuitvoerder een maatschappelijke betekenis hebben. Ons werk heeft écht impact op de oudedagsvoorziening van de 2 miljoen deelnemers van onze opdrachtgevers. Voor de collega’s die dagelijks werken aan het pensioenbeheer, zijn moderne en stabiele ICT-voorzieningen een fundamentele voorwaarde. Voor mijzelf is het belangrijk om energie en toewijding in mijn rol te kunnen leggen. Enthousiasme, elke oplossing goed doordenken en het hart op de juiste plaats dragen; dat zie ik ook terug bij de collega’s in mijn team. Bij MN ben ik daarom prima op mijn plek.

Paul Crone
Manager IT Levering Werkplek & Service Desk


Klik hier voor alle vacatures 
#