#

Ik ben Sascha,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Werken in een maatschappelijk betrokken omgeving is belangrijk voor mij: elke dag met elkaar zorgen dat de dienstverlening aan deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers verder wordt geoptimaliseerd. Mijn aandeel is om vakmanschap aan de business change kant van Pensioenen te organiseren en verder te ontwikkelen. Daardoor kunnen we veranderingen en verbetermogelijkheden tijdig signaleren, vertalen en implementeren. Dat lijkt misschien abstract, maar daarmee zorgen we dat deelnemers het pensioen krijgen dat zij verdienen!

Sascha Eggenkamp
Manager Business Change Pensioenen


Vacatures 

Talent

Bij MN bestaat daar geen discussie over. Iedereen heeft Talent. Maar jij bent wel  verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling.
MN faciliteert je maximaal bij deze ontwikkeling op het moment dat je bij ons werkt. 

Hoe we dat precies doen?
We vergoeden alle (wettelijk) verplichte vakinhoudelijke opleidingen die horen bij je functie. Daarnaast betalen we vaak ook voor de opleidingen die bijdragen aan het nog beter uitoefenen van je huidige functie.

 Vanaf het moment dat je 1 jaar in dienst bent, bouw je 5 jaar lang jaarlijks €500 op in een potje speciaal voor jou: Het Individueel Opleidings Budget (IOB). Met dit budget geef je zelf vorm aan jouw ontwikkeling en versterk je je toekomst en positie op de arbeidsmarkt. Dit komt dus bovenop de andere opleidingskosten zoals hierboven aangegeven.  

We vinden trouwens dat je baan de beste opleiding is. Daarom worden alle vacatures ook intern gepubliceerd. Het is aan jou om het initiatief te nemen. Wij houden je niet tegen. 

Kom jij bij ons je volgende stap zetten? 

Het nieuwe pensioenstelsel

We bereiden ons samen met Vermogensbeheer voor op de implementatie van het nieuwe pensioenakkoord. En als tussenstap zijn we in 2023 met Informatievoorziening volop de implementatie van een nieuw administratiesysteem aan het voorbereiden, zodat we klaar zijn voor de volgende grote verandering: implementatie van het nieuwe pensioenakkoord. 

Met meer keuzevrijheid voor deelnemers is het belangrijk om onze doelgroepen beter te kennen dan wie ook. We zullen in staat moeten zijn op het juiste moment met de juiste persoon op een relevante manier te communiceren tegen lagere kosten. Data gedreven werken, selfservice en geautomatiseerde communicatie zijn daarvoor vereisten en daar zal de komende jaren dan ook in worden geïnvesteerd. 

Uiteraard verliezen we de menselijke component hierbij niet uit het oog: nog steeds zullen we, waar het echt waarde toevoegt, het persoonlijke contact inzetten.