Talentontwikkeling

Bij MN gaan we ervan uit dat iedereen talenten heeft. Maar jij bent wel  verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling daarvan. MN faciliteert je daarin maximaal.  

Hoe we dat precies doen? 

We vergoeden alle (wettelijk) verplichte vakinhoudelijke opleidingen die horen bij je functie. Daarnaast betalen we vaak ook voor de opleidingen die bijdragen aan het nog beter uitoefenen van je huidige functie. 

Vanaf het moment dat je 1 jaar in dienst bent, bouw je 5 jaar lang jaarlijks € 500 op in een potje speciaal voor jou: Het Individueel Opleidings Budget (IOB). Met dit budget geef je zelf vorm aan jouw ontwikkeling en versterk je je toekomst en positie op de arbeidsmarkt. Dit komt dus bovenop de andere opleidingskosten zoals hierboven aangegeven.   


We vinden trouwens dat je baan de beste opleiding is. Daarom worden alle vacatures ook intern gepubliceerd. Het is aan jou om het initiatief te nemen. Wij houden je niet tegen.  

Wil je meer weten over werken bij MN?

 Op onze vacaturepagina vind je informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, sollicitatieprocedure en natuurlijk onze vacatures. 

Top