Vermogensbeheer

MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van en voor Nederlandse pensioenfondsen. We voeren integraal vermogensbeheer uit voor negen Nederlandse institutionele klanten met een totaal vermogen van circa €150 miljard. MN heeft geen winstoogmerk en wijkt daarmee af van de meeste aanbieders van fiduciair management.

Door de omvang van het belegd vermogen hebben we toegang tot veel verschillende beleggingscategorieën. Ook pensioenfondsen van kleine tot middelgrote omvang kunnen hier volledig van profiteren, al dan niet via de eigen beleggingsfondsen die MN voor dit doel heeft ingericht. Met de eigen in-house asset manager is MN in staat om een deel van het beheer tegen lagere kosten uit te voeren. Dit is een belangrijke en onderscheidende factor voor al onze opdrachtgevers.

Ik ben Paul.

Ik vind het elke dag weer een geweldige uitdaging om het complexe vermogensbeheer te vertalen naar data waar geen discussie over bestaat. Data voor mijn collega’s, voor de pensioenfondsen waar we voor werken, voor de deelnemers en de toezichthouders. Als generalist in Vermogensbeheer werk ik met de modernste ICT-technieken en trek ik op met grote internationale partijen. Het geeft me veel voldoening dat twee miljoen mensen door mijn bijdrage misschien nét een beetje meer zekerheid hebben over hun oudedagsvoorziening. Daarmee ben ik eigenlijk een consultant in vertrouwen.


Paul Hoogenboom
Data Consultant Vermogensbeheer

Met thematische beleggingen werken MN en haar opdrachtgevers aan de combinatie van financieel rendement én positieve impact op mens, milieu en maatschappij. De ‘impactbeleggingen’ moeten passen binnen één van de vastgestelde impact-thema’s: energietransitie, circulaire economie (recycling), toegang tot financiering en betaalbare huisvesting.

Ik ben Wendy.

Bij MN krijg ik alle kansen om mezelf te ontwikkelen en te blijven groeien. Daar heb ik bijvoorbeeld een eigen Individueel Ontwikkelbudget voor. Werken bij MN betekent voor mij ook een veilige omgeving, een fijne werksfeer en leuke collega’s. 

En ik geniet elke dag weer van het adembenemende uitzicht over Den Haag en de verticale tuin in het pand, ook niet verkeerd..!

Wendy Broere
Directie-secretaresse MN

Werken bij MN?

Bij MN werk je aan de wereld van morgen. Wil jij deel uitmaken van een dynamische en vooruitstrevende organisatie? Ontdek dan onze vacaturewebsite voor uitgebreide informatie over onze vakgebieden, arbeidsvoorwaarden, en natuurlijk de actuele vacatures.

Onze vakgebieden zijn: IT, Vermogensbeheer, Finance, Risk & Compliance en centrale afdelingen.

Bezoek onze vacaturewebsite en vind jouw nieuwe uitdaging bij MN!

Top