MN is een financiële dienstverlener met een grote maatschappelijke relevantie. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we precies doen? Klik dan op de button hieronder om naar onze corporate website te gaan.

Heb je vragen over onze dienstverlening? Dan kun je altijd contact opnemen met onze woordvoerder Michiel Cleij: +31 (0)6 533 933 47 of michiel.cleij@mn.nl

Naar MN’s corporate website

Een goed pensioen in een betere wereld


MN is een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van ruim € 175 miljard. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met bestuursadvisering, vermogensbeheer, pensioenadministratie, pensioencommunicatie en verzekeringsadministratie. MN is in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector: groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. Bij MN werken specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.

Elke dag werken we aan een goed pensioen in een betere wereld. Dat doen wij voor ongeveer twee miljoen mensen en circa 36.000 werkgevers in de Metaal & Techniek, Metalektro en Maritieme sector. Wij maken ons sterk voor hun inkomen, nu en later.

Mlab

We vinden het belangrijk dat iedereen de vrijheid krijgt om creatieve ideeën om te zetten in concrete plannen. Om daarmee impact te creëren op de pensioenen van twee miljoen deelnemers, vandaag en in de toekomst. Bij MN kan dat! Met een eigen innovatielab ontwikkelt MN samen met de opdrachtgevers concrete oplossingen en doen we kennis en ervaring op om een impactvolle bijdrage te leveren. Voor de deelnemers en werkgevers, de pensioenfondsen, de markt en het ecosysteem, maar ook om onze eigen toekomstbestendigheid te waarborgen. We werken zelfstandig én in samenwerking met andere spelers, partners en startups. Het Mlab richt zich op transformatie en disruptie (de zogenaamde horizon 2 en 3-innovaties), met een focus op klantervaring, nieuwe technologie, productontwikkeling en efficiency. Ons doel? Het verhogen van onze maatschappelijke meerwaarde.

MVB

We zijn ervan overtuigd dat onze investeringen impact hebben op de wereld, en de wereld impact heeft op onze investeringen. Voor een goed pensioen is het belangrijk de invloeden op onze beleggingen goed te begrijpen en verantwoordelijkheid te nemen voor de effecten van onze beleggingen. In de beleggingen houdt MN rekening met de thema’s Environment, Social en Governance (ESG). Dit doen we via de instrumenten Uitsluiting, Actief aandeelhouderschap, ESG-integratie, en Impact-investeren. Dagelijks adviseren we onze opdrachtgevers over beleid, ondersteunen we bij de formulering, implementatie en uitvoering van een verantwoorde beleggingsstrategie en gaan we de dialoog aan met bedrijven waarin MN namens haar opdrachtgevers investeert.

MVO

Als werkgever hecht MN veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en maatschappelijke betrokkenheid. Dat doen we door duurzaamheid volledig te integreren in de beleggingsportefeuilles, maar ook consequent door te voeren in onze bedrijfsvoering. We maken ons sterk voor diversiteit en inclusie (gelijke kansen voor iedereen). Zo zijn wij o.a. ondertekenaar van het Charter Diversiteit (van Diversiteit in Bedrijf). Verduurzamen stopt niet bij de voordeur van ons kantoor. Daarom is MN medeoprichter van Green Business Club Beatrixkwartier. Een initiatief van een aantal Haagse bedrijven om een aantrekkelijke werkomgeving te realiseren met winkels, groen, E-laadvoorzieningen, circulair afvalmanagement, etc.

Vitaliteit

MN is één van de elf werkgevers die zich samen met staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) inzetten om nog deze kabinetsperiode 200.000 mensen uit de auto op de fiets krijgen. En het werkt. Steeds minder collega’s reizen per auto naar het werk en fietsers krijgen ruim baan van MN. Er is een ruime inpandige fietsenstalling, leenfietsen, oplaadverzieningen, douches met handdoeken en lockers om fietskleding in te bewaren en we hebben een aantrekkelijke regeling voor de aanschaf van een fiets. En wil je een keer niet op de fiets, ons kantoor ligt aan de rand van centrum Den Haag en is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Vanzelfsprekend is ons pand ook prima toegankelijk voor minder mobiele collega’s. Zo zijn er zes liften aanwezig, is het pand volledig drempelvrij en zijn er extra ruime toegangspoorten. Met een sta-bureau en ‘bureaufiets’ kun je staand werken of zelfs achter je bureau fietsen. Maar om je conditie op peil te houden kun je ook een sportles volgen in de interne sportschool High Five. En ben je een keer geblesseerd, dan kun je terecht bij onze in-huis fysiotherapeut.

Loungen & lunchen

In het Bakery Café kun je ontbijten, gasten ontvangen en drink je gezellig een kop koffie of thee met je collega’s. Op de 16e verdieping vind je de Skybar en het bedrijfsrestaurant met een fantastisch uitzicht over het centrum van Den Haag en in de verte de zee.