Ik ben Wouter,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Bij MN opereer ik dagelijks op het snijpunt van mens, maatschappij en economie. Dat biedt intellectuele uitdagingen en de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op de financiële toekomst van mensen. Dat maakt mijn werk maatschappelijk relevant. MN ondersteunt de ontwikkeling van talent met opleidingen en trainingen, maar ook via coaching door ervaren collega’s. Zo wordt de doorstroom van jong talent naar senior posities of de overstap naar andere kennisgebieden gestimuleerd. In die cultuur voel ik mij goed thuis.

Wouter de Kok
Senior Portfolio Manager Fixed Income


Vacatures 
#

Verzekeringsadministratie

Voor zieke werknemers kan de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering het verschil betekenen tussen thuis blijven wonen of een gedwongen verhuizing naar een goedkopere woning. Voor werkgevers creëert een verzuimverzekering de ruimte om te blijven ondernemen. De kosten van zieke werknemers worden immers opgevangen. Inkomensverzekeringen vormen daarmee een onmisbaar maatschappelijk vangnet.

De verzekeringsadministratie van MN richt zich op inkomensverzekeringen als ziekteverzuimverzekeringen, WIA-bodemverzekeringen, WGA-hiaatverzekeringen en WIA-excedentverzekeringen. We helpen brancheverzekeraars om werkgevers en werknemers in metaal & techniek en automotive te verzekeren tegen inkomstenverlies bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast zetten we ons in om mensen met een arbeidsbeperking te helpen bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Bij verzekeringsadministratie werken mensen met een groot empathisch vermogen, die weten dat arbeidsongeschiktheid verstrekkende gevolgen heeft. Onze mensen begrijpen wat het met mensen doet wanneer ze arbeidsongeschikt zijn of dreigen te raken. Niet alleen financieel, maar ook vanuit sociaal oogpunt. En daar willen ze wat aan doen. Door de gevolgen van arbeidsongeschiktheid zo slim en goed mogelijk managen. Samen met teamleden, werkgevers en – vooral – met de werknemers die we ondersteuning kunnen bieden.

#

Ik ben George,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Bij MN kan ik mijn vak van vastgoedprofessional al jaren op een goede en leuke manier uitoefenen. Ik werk samen met een hele diverse groep collega’s, die allemaal op hun eigen specifieke terrein hun expertise inbrengen. Binnen MN heb ik enorm veel vrijheid, dat is voor mij belangrijk. De combinatie van projecten bezoeken en contact hebben met andere vastgoedprofessionals, zorgt dat ik ook steeds blijf leren en ontwikkelen. En ook de combinatie van werken op kantoor en thuis bevalt mij heel goed.

George van Hooijdonk
Manager Strategic Partnerships Real Estate


Vacatures