#

Ik ben Sascha,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Werken in een maatschappelijk betrokken omgeving is belangrijk voor mij: elke dag met elkaar zorgen dat de dienstverlening aan deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers verder wordt geoptimaliseerd. Mijn aandeel is om vakmanschap aan de business change kant van Pensioenen te organiseren en verder te ontwikkelen. Daardoor kunnen we veranderingen en verbetermogelijkheden tijdig signaleren, vertalen en implementeren. Dat lijkt misschien abstract, maar daarmee zorgen we dat deelnemers het pensioen krijgen dat zij verdienen!

Sascha Eggenkamp
Manager Business Change Pensioenen


Vacatures 

Pensioenadministratie

MN verzorgt de volledige pensioenadministratie voor ruim twee miljoen deelnemers in de sectoren Metaal & Techniek, Innovatie en Maritiem. Dat wil zeggen dat we premies innen voor de deelnemers van de pensioenfondsen PMT, PME en Koopvaardij, de rechten van deelnemers bijhouden en maandelijks hun pensioenen uitkeren. Belangrijkste missie daarbij is een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een aanvaardbare prijs.

Het is voor onze opdrachtgevers belangrijk om inzicht te hebben in de kwaliteit van de uitvoering. Om dit inzicht te krijgen worden serviceafspraken gemaakt over tijdigheid en effectiviteit van de belangrijkste processen. De serviceafspraken met onze opdrachtgevers weerspiegelen de ambitie van MN om de dienstverlening steeds verder te verbeteren, zodat de deelnemers en pensioengerechtigden altijd op tijd krijgen waar ze recht op hebben.

MN steekt daarnaast veel energie in de verbetering van de datakwaliteit en datamanagement. Door middel van structurele controles wordt getoetst of de kwaliteit van de administratie juist is.

Ik ben Wendy,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik haal er voldoening uit dat ik ervoor kan zorgen dat mijn collega’s van Pensioenadministratie hun werk zo goed mogelijk kunnen doen voor deelnemers en werkgevers. Bij MN krijg ik alle kansen om mezelf te ontwikkelen en te blijven groeien. Daar heb ik bijvoorbeeld een eigen Individueel Ontwikkelbudget voor. Werken bij MN betekent voor mij ook een veilige omgeving, een fijne werksfeer en leuke collega’s. En ik geniet elke dag weer van het adembenemende uitzicht over Den Haag en de verticale tuin in het pand, ook niet verkeerd..!

Wendy Broere
Secretaresse Pensioenen en Verzekeringen


Vacatures 
#

Verandering

Pensioen is volop in verandering. Daarom is het van vitaal belang dat MN op tijd is voorbereid en elk scenario voor de impact van een nieuw stelsel op de pensioenuitvoering goed in beeld heeft. Zo is er steeds meer behoefte aan transparantie en verantwoording, hebben individualisering en flexibiliteit een grote impact en is de druk om de uitvoeringskosten steeds verder te verlagen onverminderd hoog.

Serviceafspraken

Serviceafspraken met de opdrachtgevers weerspiegelen de ambitie van MN om de dienstverlening steeds verder te kunnen verbeteren. Per maand worden de behaalde serviceafspraken gemeten en met de opdrachtgevers gedeeld. De jaarlijkse doelstelling van MN is om minimaal 95% van de serviceafspraken op- of boven de norm te realiseren.