Pensioenadministratie

Het kloppend hart van de MN-organisatie.
Deze afdeling waarborgt dat alle deelnemers
het pensioen ontvangen waar zij hard voor
hebben gewerkt.

Wie zijn we?
Onze opdrachtgevers, onze klanten en de deelnemers staan centraal bij alles wat we doen. MN verzorgt voor PME, PMT en Bpf Koopvaardij de volledige pensioenadministratie. Dat wil zeggen dat we premies innen, de rechten van bijna twee miljoen deelnemers bijhouden en pensioenen uitkeren. We beseffen als geen ander dat we daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan hun inkomen.

Met het oog op de veranderingen in het pensioenlandschap is het van belang dat MN op tijd is voorbereid om opdrachtgevers in ieder scenario te ondersteunen in de pensioenuitvoering. Verandering en vernieuwing van administratie zijn noodzakelijk om twee miljoen deelnemers ook in de toekomst zekerheid te bieden.

Wat ga je doen?
De pensioenadministratie kun je daarmee zien als het kloppende hart van de MN-organisatie. Deze afdeling waarborgt dat alle deelnemers het pensioen ontvangen waar zij hard voor hebben gewerkt. En dat mensen die nu hard werken, correct in de pensioenregeling worden opgenomen. Ook bij momenten die er het meest toe doen, zoals een huwelijk, carrièreswitch of scheiding. We zoeken voortdurend naar manieren om klanten beter te bedienen.

We vragen iedereen om te laten zien hoe het elke dag slimmer en beter kan. We willen in de marktsector de voorkeursleverancier zijn voor dienstverlening in collectieve regelingen voor inkomensvoorzieningen. Dat kan alleen met empathie: we weten wat er leeft onder onze achterban.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij MN?


Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail
bericht zodra er een vacature beschikbaar komt.