Wij zijn een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van ruim € 140 miljard. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met bestuur advisering, vermogensbeheer, pensioencommunicatie en Verzekeringsadministratie. MN is de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector.

Elke dag werken we aan een goed pensioen in een betere wereld. Dat doen wij voor ongeveer 1,5 miljoen mensen in de Metaal & Techniek en Maritieme sector. 

Wij maken ons sterk voor hun inkomen, nu en later.

Naar MN’s corporate website

Aanjager van verandering, bij MN krijg je alle ruimte! 


We vinden het belangrijk dat iedereen de vrijheid krijgt om creatieve ideeën om te zetten in concrete plannen. Om daarmee impact te creëren op de pensioenen van 1,5 miljoen deelnemers, vandaag en in de toekomst. Bij MN kan dat! 

Met een eigen innovatie lab ontwikkelt MN samen met de opdrachtgevers concrete oplossingen en doen we kennis en ervaring op om een impactvolle bijdrage te leveren. 

We werken zelfstandig én in samenwerking met andere spelers, partners en startups.  

Ons doel?  Het verhogen van onze maatschappelijke meerwaarde.


Als werkgever hecht MN veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en maatschappelijke betrokkenheid. Dat doen we door duurzaamheid volledig te integreren in de beleggingsportefeuilles, maar ook consequent door te voeren in onze bedrijfsvoering.

Verduurzaming ming stopt niet bij de voordeur van ons kantoor. Daarom is MN medeoprichter van Green Business Club Beatrixkwartier. Een initiatief van een aantal Haagse bedrijven om een aantrekkelijke werkomgeving te realiseren met winkels, groen, E-laadvoorzieningen, circulair afvalmanagement e.d.

Ook in ons kantoor in Den Haag geven we aandacht aan duurzaamheid, we hebben een bijenhotel, een groen dak, een wormenhotel, laadvoorzieningen, zetten we de verwarming wat lager en de lichten eerder uit om zo echt met elkaar een verschil te kunnen maken. 

Daarnaast maken we ons sterk voor diversiteit en inclusie (gelijke kansen voor iedereen). Wij geloven in de kracht van verschillende perspectieven en bijdragen van mensen met verschillende achtergronden. Die verschillen maken ons sterker en creatiever.

Iedereen moet zich thuis kunnen voelen bij MN. We zorgen voor een veilige omgeving, waar ook ruimte is voor experimenteren en voor het maken en leren van fouten. 

Werkplek MN 

MN heeft als thuisbasis een modern kantoor in het bruisende Den Haag. Bij ons is hybride werken de norm. Wij hebben een ‘in house’ sportschool, een mooi bedrijfsrestaurant met uitzicht op de Haagse skyline en zelfs een meditatieruimte. 

Met elkaar bewaken we de balans tussen werk en privé zodat iedereen fit en met plezier zijn talenten kan inzetten. En verder, niet onbelangrijk: we hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Bereikbaarheid MN

MN is één van de elf werkgevers die zich samen met staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) inzetten om nog deze kabinetsperiode 200.000 mensen uit de auto op de fiets krijgen. En het werkt. Steeds minder collega’s reizen per auto naar het werk en fietsers krijgen ruim baan van MN. 

Er is een ruime inpandige fietsenstalling, leenfietsen, oplaadverzieningen, douches met handdoeken en lockers om fietskleding in te bewaren en we hebben een aantrekkelijke regeling voor de aanschaf van een fiets. En wil je een keer niet op de fiets, ons kantoor ligt aan de rand van centrum Den Haag en is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Vanzelfsprekend is ons pand ook prima toegankelijk voor minder mobiele collega’s. Zo zijn er zes liften aanwezig, is het pand volledig drempelvrij en zijn er extra ruime toegangspoorten. Met een sta-bureau en ‘bureaufiets’ kun je staand werken of zelfs achter je bureau fietsen. 

Loungen & lunchen

In het Bakery Café kun je ontbijten, gasten ontvangen en drink je gezellig een kop koffie of thee met je collega’s. Op de 16e verdieping vind je de Skybar en het bedrijfsrestaurant met een fantastisch uitzicht over het centrum van Den Haag en in de verte de zee.