Corporate staf

Je zorgt ervoor dat je opdrachtgevers
volledig in control zijn en hun beleid
kunnen uitleggen aan de achterban.

Wie zijn we?
De pensioensector staat voor grote uitdagingen. De consolidatieslag in de pensioenwereld biedt aantrekkelijke kansen, maar creëert ook onzekerheden. Om groeikansen te benutten en duurzaam relevant te blijven, moeten we zowel investeren in sterk klantgerichte dienstverlening als in kostenefficiënte uitvoeringsprocessen.

Wat ga je doen?
Bij de corporate staf werken mensen die bereid zijn mee te gaan in de veranderingen van een complexe sector. Sterker nog, zij voelen zich uitgedaagd door die complexiteit en beseffen als geen ander dat verandering noodzakelijk is om op de lange termijn een top drie uitvoerder te blijven. Die complexiteit vraagt tegelijkertijd om vasthoudendheid en politieke sensitiviteit.

Werken binnen de corporate staf houdt in dat je zowel je eigen collega’s als externe opdrachtgevers in staat stelt om hun werk optimaal te doen. Dit doe je door hen op strategisch, beleidsmatig, juridisch, actuarieel, facilitair of communicatief vlak te ondersteunen. Je zorgt er hiermee voor dat opdrachtgevers volledig in control zijn en hun beleid kunnen uitleggen aan de achterban. Zo houden we niet alleen het belang van de opdrachtgever voor ogen, maar ook dat van de deelnemers en hun werkgevers. 


Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij MN?


Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail
bericht zodra er een vacature beschikbaar komt.