Ik ben Tim,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Ik houd van mijn werk omdat ik er al mijn kritische vragen kan stellen, en mijzelf en collega’s continu kan uitdagen om vanuit de pensioendeelnemer te denken. Collegiaal contact met andere disciplines en diversiteit in de breedste zin van het woord zijn voor mij belangrijk. Door een goede belangenbehartiging kan ik dagelijks de kennis van politici over het pensioenstelsel verbeteren. Daardoor kan ik eraan bijdragen dat zo´n twee miljoen pensioendeelnemers zich goed vertegenwoordigd voelen in hun belangen, hun wensen en zorgen. Elke dag weer.

Tim van de Zandt
Consultant Public Affairs


Vacatures 
#

MN ondersteunt opdrachtgevers op strategisch, beleidsmatig, juridisch, actuarieel en communicatief vlak. Onze professionals geven advies, analyseren data, onderzoeken en identificeren de relevante ontwikkelingen in Nederlandse en Europese wetgeving en maatschappelijke omstandigheden. We vertalen deze bevindingen naar praktische beleidsadviezen en stellen bestuurders in staat om hun werk optimaal te doen. Zo zijn zij volledig in control en kunnen ze hun beleid uitleggen aan de achterban van deelnemers en werkgevers.

#

Ik ben Pim,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Als gebouwbeheerder van MN voel ik mij verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers in ons kantoor. Een gezonde en veilige werkomgeving zorgt voor een goed werkklimaat, letterlijk en figuurlijk. Licht, lucht, geluid, temperatuur; alles moet in goede balans zijn en zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Bij MN hebben we veel aandacht voor MVO. Onze CO2-score is bijvoorbeeld steeds belangrijker geworden. Ik ben er trots op dat we in een gebouw werken met energielabel A. Daar hebben we met elkaar hard aan gewerkt.

Pim van den Hout
Gebouwbeheerder


Vacatures 

Bij de corporate staf werken mensen die bereid zijn mee te gaan in de veranderingen van een complexe sector. Sterker nog, zij voelen zich uitgedaagd door die complexiteit en beseffen als geen ander dat verandering noodzakelijk is om op de lange termijn een top drie uitvoerder te blijven. Die complexiteit vraagt tegelijkertijd om vasthoudendheid en politieke sensitiviteit.

Ik ben Nali,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Voor mij is het belangrijk dat een organisatie het maatschappelijk verantwoord ondernemen als pijler heeft. Zonder een duurzame toekomst, hebben wij geen eerlijk verleden. Ik lever zelf mijn bijdragen door bijvoorbeeld gebruik te van leen- en deeldiensten zoals Snapcar, Blablacar etc… Bij MN krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen, maar ook wat terug te geven aan de maatschappij. Dat kan in mijn rol als financieel reporter, maar ik kan me ook manifesteren als vernieuwer. Daarbij zet ik mijn IT-vaardigheden in om werkzaamheden en methodes efficiënter en vlotter in te regelen. Op die manier heb ik impact in deze organisatie, die in zichzelf al bijdraagt aan een betere wereld.

Nali Daban
Financial Reporter


Vacatures 
#

Bij alles wat we doen staat een goede afstemming en samenwerking tussen de opdrachtgevers en onze organisatie centraal. We nemen het voortouw bij het vormgeven en verduurzamen van klantrelaties, inclusief contractmanagement. We vertalen de wensen van de strategische partners naar contractafspraken. We houden de uitvoerbaarheid van deze afspraken nauwlettend in de gaten en bewaken de kwaliteit van projecten en producten. We kijken uiteraard naar de toekomst. Met data-analyse en data-science worden scenario’s geschetst waarmee we in de gaten houden in hoeverre de bestaande MN-diensten in overeenstemming zijn met de ontwikkelingen om ons heen. Dat kan ook leiden tot de ontwikkeling van nieuwe diensten.

#

Ik ben Arjen,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Wat mij drijft is dat ik steeds meer vorm en inhoud kan geven aan het maatschappelijk profiel van MN. Van energietransitie tot diversiteit op de werkvloer of schone mobiliteit, van led-verlichting met sensoren in het hele gebouw tot duurzaamheidseisen aan leveranciers: ik haal voldoening uit elk afzonderlijk resultaat dat we vanuit onze duurzaamheidsambities realiseren. Met elkaar dragen we bij aan een betere wereld op de langere termijn, en als ik dat dichtbij kan combineren met het zorgen voor een fijne en gezonde werkdag voor MN-ers, ben ik in m’n element.

Arjen van ’t Klooster
Facilities Manager


Vacatures