MN is in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector. Daarmee is MN groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn en klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.  Hieronder vind je de 4 meest recente vacatures. Voor alle vacatures, klik je hier.

Aanjager van een agile transitietraject met maatschappelijke meerwaarde.In jouw rol als IT Manager Verzekeren combineer je jouw strategische kwaliteiten met een flinke portie overtuiging- en verbindin...

Ben jij de ideale sparringpartner van onze Directie en RvC?

Combineer je bewezen consultancy kwaliteiten met passie voor Digitalisering? ...

Vakgebieden

Dynamisch. En maatschappelijk uiterst relevant. Dat is het speelveld van MN. Bij MN lever je een positieve bijdrage aan verduurzaming van de pensioensector. Kiezen voor MN betekent kiezen voor een rol met een maatschappelijk belang. Maar ook voor een organisatie die weet dat elke medewerker het klantverschil maakt en je de ruimte biedt om dat verschil elke dag opnieuw te maken. 

Vermogensbeheer

Sta je stevig in je schoenen en heb je een beetje lef, dan kun je bij Vermogensbeheer mooie en impactvolle dingen doen.

Lees meer

IT

MN wil vooroplopen in de transitie naar een duurzaam en flexibel pensioenstelsel.  IT raakt daarbij elk aspect van onze organisatie.

Lees meer

Alle vakgebieden 

Bekijk hier meer informatie over alle vakgebieden binnen MN.


Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij MN?

Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail bericht zodra er een vacature beschikbaar komt.