#

Ik ben Sascha,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Werken in een maatschappelijk betrokken omgeving is belangrijk voor mij: elke dag met elkaar zorgen dat de dienstverlening aan deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers verder wordt geoptimaliseerd. Mijn aandeel is om vakmanschap aan de business change kant van Pensioenen te organiseren en verder te ontwikkelen. Daardoor kunnen we veranderingen en verbetermogelijkheden tijdig signaleren, vertalen en implementeren. Dat lijkt misschien abstract, maar daarmee zorgen we dat deelnemers het pensioen krijgen dat zij verdienen!

Sascha Eggenkamp
Manager Business Change Pensioenen


Vacatures 

Wij zijn MN

Wij zijn MN, de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector.

We zijn groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn en klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken. We beheren een (pensioen)vermogen van circa € 140 miljard. We werken in het verlengde van pensioenfondsbesturen en sociale partners. 

Bij MN passen ondernemende professionals die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen resultaten en die van het team. Professionals die flexibel inspelen op de ontwikkelingen van de dag en het lange termijn doel voor ogen houden. 

Wij zoeken mensen die authentiek zijn en bijdrage willen leveren aan ons maatschappelijke doel. Mensen die zin hebben om zichzelf te ontplooien en hun rol binnen de organisatie willen pakken en gedreven worden door het maken van impact. 


Onze collega's aan het woord

Onze uitdaging

De pensioensector gaat de komende jaren over naar een nieuw stelsel, waarmee het pensioen veel dichter bij de deelnemers komt.  Dit betekent dat we als Vermogensbeheerders direct en op individueel niveau met pensioengerechtigden gaan communiceren, maar ook met werkgevers en andere stakeholders.  

Daarnaast heeft MN een ambitieuze strategie waarin digitalisering en duurzaam beleggen twee absolute speerpunten zijn. 

Kortom, uitdagingen en kansen genoeg komende jaren als je komt werken bij MN!

Ik ben Tyas,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Mijn ambitie is om alles in het leven te doen waar ik energie van krijg. Het beste uit ieder moment halen; dat geldt ook in m’n werk. Bij MN wordt mijn ambitie steeds weer gestimuleerd. Ik werk er elke dag aan om data-gedreven processen efficiënter in te regelen en samenwerking tussen verschillende afdelingen te helpen verbeteren. Ik geniet als ik een belangrijke schakel kan zijn op het gebied van innovatie. En alle ontwikkelingsmogelijkheden binnen MN zorgen dat ik elke keer weer met plezier op de fiets klim naar kantoor.

Tyas Wesselman
Analist Onroerend Goed Nederland


Over MN 
#

Diversiteit & Inclusiviteit


Wij geloven in de kracht van verschillende perspectieven en bijdragen van mensen met verschillende achtergronden. Die verschillen maken ons sterker en creatiever.

We geloven in de opbrengst van ‘diversiteit in denken’.  We vragen van medewerkers een open houding naar de ander toe en oprechte interesse in elkaar. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen bij MN.

Maatschappelijk profiel


Bij ons werken specialisten, strategen, consultants en vernieuwers. Samen zijn we groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. 

We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.