#

Ik ben Sascha,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Werken in een maatschappelijk betrokken omgeving is belangrijk voor mij: elke dag met elkaar zorgen dat de dienstverlening aan deelnemers, werkgevers en opdrachtgevers verder wordt geoptimaliseerd. Mijn aandeel is om vakmanschap aan de business change kant van Pensioenen te organiseren en verder te ontwikkelen. Daardoor kunnen we veranderingen en verbetermogelijkheden tijdig signaleren, vertalen en implementeren. Dat lijkt misschien abstract, maar daarmee zorgen we dat deelnemers het pensioen krijgen dat zij verdienen!

Sascha Eggenkamp
Manager Business Change Pensioenen


Vacatures 

Wij zijn MN


MN is in omvang de derde pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland en de grootste in de marktsector. Daarmee is MN groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn en klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken. Ben je geïnteresseerd in werken bij MN?

Integrale propositie


MN is een financiële dienstverlener met een beheerd (pensioen)vermogen van circa € 175 miljard. We werken in het verlengde van pensioenfondsbesturen en sociale partners en bieden onze opdrachtgevers een integrale pensioenpropositie met bestuursadvisering, vermogensbeheer, communicatie en pensioenadministratie.

Ik ben Tyas,
ik werk bij MN.

En wat ik doe,
doet ertoe.

Mijn ambitie is om alles in het leven te doen waar ik energie van krijg. Het beste uit ieder moment halen; dat geldt ook in m’n werk. Bij MN wordt mijn ambitie steeds weer gestimuleerd. Ik werk er elke dag aan om data-gedreven processen efficiënter in te regelen en samenwerking tussen verschillende afdelingen te helpen verbeteren. Ik geniet als ik een belangrijke schakel kan zijn op het gebied van innovatie. En alle ontwikkelingsmogelijkheden binnen MN zorgen dat ik elke keer weer met plezier op de fiets klim naar kantoor.

Tyas Wesselman
Analist Onroerend Goed Nederland


Over MN 
#

Toekomstbestendig


We zijn doel- en servicegericht, gaan voor kwaliteit en zijn transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We vragen ons elke keer weer af hoe ons handelen onze achterban raakt. Hoe we het voor ‘onze’ fondsen en hun deelnemers nóg beter kunnen doen, met aandacht voor mens en milieu. We denken samen met onze opdrachtgevers na over toekomstbestendige oplossingen. Het behalen van een goed rendement tegen zo laag mogelijke kosten staat daarbij voorop, zodat deelnemers van een goed pensioen kunnen genieten in een betere wereld.

100% duurzaam


MVO is een belangrijk onderdeel van MN’s strategische agenda. Leidraad daarbij is het doel voor 2020 en daarna ‘MN 100% duurzaam’. De drie speerpunten voor MN’s MVO-beleid zijn Diversiteit & Inclusie, Klimaatneutraal en Maatschappelijke Betrokkenheid.

Kwaliteit en innovatie


Bij MN zijn we voortdurend bezig om de uitvoeringskosten per deelnemer te verlagen. Zonder daarbij de kwaliteit van de dienstverlening aan de deelnemers uit het oog te verliezen. We vinden het belangrijk dat iedereen de vrijheid krijgt om creatieve ideeën om te zetten in concrete plannen.

Maatschappelijk profiel


Bij ons werken specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers. Samen zijn we groot genoeg om een invloedrijke marktspeler te zijn, maar klein genoeg om de menselijke maat te behouden. We hebben een sterk maatschappelijk gericht profiel: duurzaamheid is vanzelfsprekend in ons denken en werken.