Zoeken

10 maart 2015
Den Haag

Welke connectie wordt jouw uitdaging?

Vliegende start
als jonge IT'er

Ben jij bijna afgestudeerd en je aan het oriënteren op loopbaanmogelijkheden binnen IT? Of denk je erover te switchen naar IT? MN biedt jou een vliegende start!

MN start op 1 april 2015 de MN Young Academy voor startende WO & HBO’ers met een bèta achtergrond (denk aan informatica maar ook econometrie, natuurkunde, wiskunde of gerelateerde studies). Speciaal voor jonge professionals met 0-1 jaar werkervaring en een actief en ondernemend track record. Je bent sterk analytisch, wil graag de essentie doorgronden, houdt van puzzelen en je vindt het leuk om te werken in een team. Daarnaast wil je een steentje bijdragen aan de maatschappij en ambieer je een verantwoordelijke job.

Dan is de MN Young Academy IT iets voor jou! Vanuit onze IT-organisatie lever je een directe bijdrage aan het pensioen van 2 miljoen Nederlanders. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze pensioenuitvoering gesmeerd verloopt. Portalen zodat deelnemers ieder moment van de dag kunnen zien hoe hun pensioen geregeld is. Of het online verwerken van mutaties. En zorgen voor een flexibel en toekomstgericht systeem dat meebeweegt met de ontwikkelingen in de maatschappij. Uitdagend want het raakt het hart van onze organisatie.

Je wordt vanuit de MN Young Academy direct op een baan geplaatst als  bijvoorbeeld Ontwerper, Developer, Tester of Functioneel Beheerder. Tegelijkertijd kom je in een Oracle-opleidingsprogramma terecht zodat je wordt klaargestoomd tot professional. Learning on the job waarin je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling combineert met een uitdagende functie.

Geïnteresseerd?
Je bent van harte welkom voor een kijkje in de keuken. Maak kennis met IT bij MN tijdens onze IT Inhouse Day op 10 maart in de Zilveren Toren, ons hoofdkantoor in Den Haag. Ga tijdens een rondetafelsessie in gesprek met onze IT-managers, stel al je vragen aan onze IT-specialisten op het MN plaza en laat je rondleiden langs ons flexibele werkplekconcept. Bekijk het volledige programma.

Klikt het van jouw kant, stuur dan aan het einde van de inhousedag je sollicitatie naar MN. Een selectie van kandidaten nodigen wij vervolgens uit voor de selectiedag op 20 maart. Aan het einde van de dag weet je of je op 1 april 2015 van start gaat bij MN.

Waar en wanneer?
De IT Inhouse Day vindt plaats op 10 maart 2015.  
Prinses Beatrixlaan 15, Den Haag routebeschrijving 
Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen aan de MN IT Inhouse Day. Schrijf je dus snel in.

Meld je nu aan!

De maximale bestandsgrootte is 5000 kb.

IT
bij MN

Richard Olrichs 220x139.jpg

"Bij MN ontwikkel ik XML Datacontrol, een generieke tool die het werken met ADF vergemakkelijkt."

Richard Olrichs, Applicatie-ontwikkelaar bij MN